تعمیرات

 

ممکن است اینورترها در ظاهر صرفا دستگاه هایی با ویژگی بارز قدرتی به چشم بیایند اما بدلیل استفاده انواع برد و  تجهیزات و قطعات الکترونیکی در آن ها  از حساسیت های الکترونیکی بسیار بالایی برخوردار هستند. از جمله بردها و قسمت هایی که در عموم اینورترها مشترک هستند می توان به بردهاو قطعات قسمت اصلی، برد سوئیچینگ، برد کنترل و CPU ، برد نمایشگر ، برد ورودی و خروجی های آنالوگ و دیجیتال، فن ها و ... اشاره کرد که هر کدام دارای ساختار و کارآیی مخصوص خود هستند و بروز ایراد در هر کدام از موارد ذکر شده می تواند سبب بروز اختلال در کارکرد عمومی دستگاه و یا آسیب به کل دستگاه شود.

واحد تعمیرات "دفتر مهندسی پالس" مفتخر است اعلام کند بصورت کامل در صورت بروز هرگونه مشکل و ایراد و خطاهای جزئی و همچنین آسیب های جدی وارده به اینورترها که سبب اختلال شدید و از کار افتادن آن ها می شود آمادگی ارائه ی هر گونه مشاوره و در صورت نیاز انجام تعمیرات تخصصی روی اینورترها را دارا بوده و در تلاش است تا در سریع ترین زمان و مناسب ترین هزینه ممکن نسبت به تعمیر و رفع عیب دستگاه مشتریان عزیز اقدام نماید.

در ادامه با توجه به موارد ذکر شده در فوق بابت حساسیت موضوع عیب یابی و تعمیرات، در ادامه توصیه های کلی و حفاظتی عمومی را جهت اطلاع مشتریان گرامی اعلام می کنیم زیرا در طی بیش از 16 سال تجربه ی ما در حوزه ی اینورترها ثابت شده است در برخی موارد با تعویض غیر کارشناسی شده ی قطعه ای در اینورتر سبب بروز صدمه جدی به قسمت های دیگر دستگاه شده و خسارت های بیشتری را وارد می کند لذا به افرادی که با تعمیرات اینورتر آشنایی و تخصص کافی ندارند توصیه می شود از باز کردن و تعویض قطعات در این دستگاه جدا خودداری کنند. همچنین رعایت نکات زیر می تواند سبب افزایش حفاظت مالی و جانی برای افراد و مجموعه ها گردد:

 - هیچ زمان و در هیچ شرایطی هنگام وصل بودن برق ورودی اینورتر، قاب های آن را خصوصا در بخش قدرت باز نکنید.

 - هنگام خاموش شدن برق ورودی در صورت لزوم، بعد از گذشت بین 5 تا 10 دقیقه شروع به بازکردن قاب کنید زیرا در زمان خاموش شدن دستگاه، خازن های باس DC اینورتر همچنان ولتاژ بالا و ثابتی را برای مدت زمانی در خود ذخیره دارند.

 - بهترین توصیه که متاسفانه در درصد بسیار بالایی از موارد رعایت نمی شود این است که در زمان اتصالات، اولین اتصال به اینورتر حتما کابل و سیم های ارت دستگاه باشد و همچنین در زمان باز کردن کابل ها نیز آخرین اتصال از اینورتر باید سیم ارت آن باشد.

 - محیط تمیز و عاری از آلودگی و دمای مناسب محیط همچنین سرویس دوره ای اینورترها نقش بسیار مهمی در کارکرد صحیح و کاهش خطرات و افزایش طول عمر اینورتر می شود.

 

 

تعمیر برد سوئیچینگ اینورتر هیوندای مدل N700 - 132KW

جهت مشاهده فیلم تست اینجا کلیک نمایید.

 

 

 

تعمیر سوئیچینگ ، برد قدرت و تعویض igbt  اینورتر هیوندای مدل n700e - 2.2kw

جهت مشاهده فیلم تست اینجا کلیک نمایید.

 

تعمیر اینورتر ال اس مدل Ls-is5-37kw

جهت مشاهده فیلم تست اینجا کلیک نمایید.

 

تعمیر اینورتر ال اس مدل Ls-ip5a-37kw

جهت مشاهده فیلم تست اینجا کلیک نمایید.